ЗА НАС – ИСТОРИЯ И ЕКИП


Gr Turbo e еднолична фирма, създадена през 2010 г., с цел висококачествени ремонти на всички видове турбокомпресори за леки, лекотоварни автомобили, автобуси и пътностроителна техника. С годините ние си създадохме име като един от лидерите в рециклирането и продажбата на турбокомпресори в България, доказателство за което са нашите доволни клиенти от цялата страна.

Поради непрекъснатото търсене и желание от наши клиенти и партнъори,в края на 2017г. решихме да разширим нашето портфолио. А именно:

Инвестирахме в техника и технологий за ремонт,тестване и потдръжка на съвременните Common Rail инжектори,който са силно разпространени в дизеловите автомобили в наше време.Работим с едни от най-качествените техники и методи за ремонт и тест на инжектори,за да задоволим високите изисквания на нашите клиенти,качество,което те заслужават. Нашите служители разширяват знанията си , чрез различни обучения директно при производителите в чужбина.

Разполагаме със собствена севизна база за диагностика,демонтаж и монтаж на инжекторите,преди и след ремонта. С това предлагаме завършен цикъл от услуги и не се налага да изпращаме клиенти в други сервизи за съпътсващи дейности,а всичко се извършва в една сграда.